Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/medita36/public_html/dietistelise.be/wp-content/themes/hydrogen/lib/vendor/lessphp/Less.php on line 9097

/

Hello there!

We are Hydrogen

New York based digital agency who loves designing great websites

We're Creative

See our work, you'll fall in love

Our work ranges from web, print to digital marketing

Let's Talk Today

Have a project? Let's talk.

Every client working with us are always satisfied, we can prove it!

Scroll

Wie zijn wijDe wie, wat en waarom van ons

Elise is een diëtiste die graag een stapje verder gaat. Bij haar staat gezonde voeding centraal!
Haar werkveld spreidt zich van consultaties en groepsessies tot voordrachten, kookworkshops, teambuilding en ladies time vakanties.

Particulieren

Elise helpt je graag met een persoonlijke aanpak. In individuele sessies wordt gefocust op jouw eigen wensen!

Bedrijven

Bedrijven en scholen kunnen steeds beroep doen op haar voedingsadvies!

Voeding

Met de hulp van Elise kan je op een aangename manier vlot gewicht verliezen.

Diabetes

Elise draagt diabetespatiënten een warm hart toe en staat hun graag bij.

Wie is Elise

Mijn naam is Elise Vanholme en ik heb een passie: Gezonde voeding!
In 2010 studeerde ik af als diëtiste. Mijn fascinatie voor gezonde voeding is sindsdien steeds meer gegroeid. Ik besliste om vervolgens een extra dagopleiding horeca- en restauranthouder te volgen om op een meer praktijkgerichte manier met voeding te leren omgaan.
Regelmatig volg ik bijscholingen. Zo voegde ik in 2013 het diploma diabeteseducator aan mijn lijstje toe en in 2016 het diploma van sportdiëtiste. Momenteel ben ik ook nog bezig met een lerarenopleiding in avondschool. Ik geloof er steevast in dat gezonde voeding en lekker eten perfect hand in hand gaan!

Onze missie en cultuur

U staat steeds centraal

Het is mijn missie om mensen te helpen in het bereiken van een gezonde levensstijl. Gezonde voeding en een gezond gewicht zijn hierbij essentieel. Nog te vaak wordt gedacht dat gezonde voeding eentonig en niet lekker is. Ikzelf ben overtuigd van het tegendeel en wil mensen graag laten kennismaken met een gezonde, gevarieerde en vooral lekkere voeding. Het woord diëten gebruik ik dan ook liever niet, gezien de negatieve bijklank. Er bestaat bovendien niet zoiets als het perfecte dieet. Iedereen is anders en iedereen heeft verschillende voorkeuren en behoeften. Het is mijn doel om met mijn patiënten te streven naar een nieuwe levensstijl, startend vanuit een gezond voedingspatroon dat aangepast is aan hun eigen wensen en noden.

Elise Vanholme

Elise Vanholme

Diëtiste

Mijn naam is Elise Vanholme en ik heb een passie: Gezonde voeding!

In 2010 studeerde ik af als diëtiste. Mijn fascinatie voor gezonde voeding is sindsdien steeds meer gegroeid. Ik besliste om vervolgens een extra dagopleiding horeca- en restauranthouder te volgen om op een meer praktijkgerichte manier met voeding te leren omgaan.

Regelmatig volg ik bijscholingen. Zo voegde ik in 2013 het diploma diabeteseducator aan mijn lijstje toe en in 2016 het diploma van sportdiëtiste. Momenteel ben ik ook nog bezig met een lerarenopleiding in avondschool. Ik geloof er steevast in dat gezonde voeding en lekker eten perfect hand in hand kunnen gaan!

Onze dienstenDiëtiste & diabeteseducator

Dieetadvies

Begeleiding omtrent gezonde voeding, afslanken, cholesterol, diabetes, intoleranties, maag- en darmproblemen, vegetarische voeding, bijkomen in gewicht, …

Infraroodtherapie

Infraroodtherapie combineert totale ontspanning met een overvloed aan positieve effecten zoals afslanken (500- 800 kcal/sessie), ontgiften, vermindering van cellulitis, zuiveren van de huid en stressreducerend.

Afkicken van suiker

Wil je de uitdaging aangaan om gedurende een maand suikervrij te leven en te ervaren welk effect dit heeft op jouw lichaam? Ontdekt onder begeleiding van Elise of je nu werkelijk verslaafd bent of het gewoon lekker vind.

Start to Sana

In groep worden we vaak meer gestimuleerd om onze doelen te bereiken. We kunnen elkaar aansporen vol te houden en tips geven wanneer we merken dat het moeilijk gaat. Ik sta jullie bij met uitgebreide theoretische en praktische begeleiding.

Kookcurssusen

De kookworkshops focussen zich op gezonde voeding en worden telkens georganiseerd rond een thema. Tijdens de kookworkshop worden telkens enkele gezonde maaltijden bereid, gecombineerd met een theoretische achtergrond, dit alles in een leuk en gezellig kader.

Bedrijven

Gezonde en gevarieerde voeding is nodig om goed te kunnen functioneren. Dit is een voordeel voor u en uw werknemers. Minder ziekte en een betere vitaliteit zijn hier enkele voorbeelden van. De begeleiding van bedrijven of verenigingen kan gaan van algemene infosessies tot themaworkshops en opleidingen op maat.

Recepten & TricksSamen lekker en doenbaar diëten!

Our WorkCheck out our recent projects and we’re sure you’ll immediately fall in love.

The Freestyler
The Freestyler
Beauty Reel
Beauty Reel
Colorful Lady
Colorful Lady
The Hawk
The Hawk

Want to See More

Moon Girl

Illustration, Web Design

The Pink Lady

Photography

K.A.C. Lipsticks

Web Design

Smokey Eyes Makeup

Branding, Photography

The Dark Castle

Photography

Elle Magazine

Illustration, Web Design

Widow of Manhattan

Photography, Web Design

Tattoo Body Art

Branding, Web Design

Featured Clients

We have worked with some of the world’s biggest brands, along with famous designers, artists, bloggers, and entrepreneurs.

Our PlansCheck our plans. We’re very reasonable when it comes about pricing.

$0/ mo

Free
 • 250 templates to choose from
 • 10GB disk space
 • 5TB bandwidth
 • 4GB memory
 • Prioritized Support
Sign Up

$15/ mo

Premium
 • 250 templates to choose from
 • 10GB disk space
 • 5TB bandwidth
 • 4GB memory
 • Prioritized Support
Sign Up

Contacteer Elise

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht