Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/medita36/public_html/dietistelise.be/wp-content/themes/hydrogen/lib/vendor/lessphp/Less.php on line 9097

/

Onze dienstenDiëtiste & diabeteseducator

Dieetadvies

Begeleiding omtrent gezonde voeding, afslanken, cholesterol, diabetes, intoleranties, maag- en darmproblemen, vegetarische voeding, bijkomen in gewicht, …

Infraroodtherapie

Infraroodtherapie combineert totale ontspanning met een overvloed aan positieve effecten zoals afslanken (500- 800 kcal/sessie), ontgiften, vermindering van cellulitis, zuiveren van de huid en stressreducerend.

Afkicken van suiker

Wil je de uitdaging aangaan om gedurende een maand suikervrij te leven en te ervaren welk effect dit heeft op jouw lichaam? Ontdekt onder begeleiding van Elise of je nu werkelijk verslaafd bent of het gewoon lekker vind.

Start to Sana

In groep worden we vaak meer gestimuleerd om onze doelen te bereiken. We kunnen elkaar aansporen vol te houden en tips geven wanneer we merken dat het moeilijk gaat. Ik sta jullie bij met uitgebreide theoretische en praktische begeleiding.

Kookcurssusen

De kookworkshops focussen zich op gezonde voeding en worden telkens georganiseerd rond een thema. Tijdens de kookworkshop worden telkens enkele gezonde maaltijden bereid, gecombineerd met een theoretische achtergrond, dit alles in een leuk en gezellig kader.

Bedrijven

Gezonde en gevarieerde voeding is nodig om goed te kunnen functioneren. Dit is een voordeel voor u en uw werknemers. Minder ziekte en een betere vitaliteit zijn hier enkele voorbeelden van. De begeleiding van bedrijven of verenigingen kan gaan van algemene infosessies tot themaworkshops en opleidingen op maat.