Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/medita36/public_html/dietistelise.be/wp-content/themes/hydrogen/lib/vendor/lessphp/Less.php on line 9097

/

Onze Partners

Elise laat zich omringen door professionele interessante partners die bijstaan met de modernste technieken en stijlen.

Dagelijks zoekt Elise naar de extra factor in haar entourage die haar services vormen tot de maximale belevenis voor haar klanten. Modern, vooruitstrevend en kwalitatief zijn hierbij de drie kernwaarden die ervoor zorgen dat de partners een harmonie met Elise vormen.

Laat de innerlijke veranderingen aan de buitenkant zien. Lieve is als kleur- en stijlconsulente en coach de onmisbare factor in dit verhaal. Op een betaalbare en efficiënte manier leert Lieve je met je nieuwe uiterlijk omgaan en geeft je inzichten in de nieuwste technieken.

Diabetisch patiënten vrezen veelal dat aangenaam tafelen voor hen niet is weggelegd. Vita-farm bewijst het tegendeel. Bij Vita-farm kan u terecht voor gezonde, ambachtelijke maar vooral smaakvolle voeding die speciaal op u zijn afgesteld. met Vita-farm is het gedaan met een eentonig menu en start een heerlijk culinair avontuur.

Dacht u dat diëten wou betekenen dat u veroordeeld wordt tot uitsluiten tomaten en wortels? Niets is minderwaar! Sana is een voedingsadviesbureau dat mensen objectief wil informeren over voeding en hen succesvol wil begeleiden naar een gezond eetpatroon en een gezonde levensstijl. Op die manier kan je dat gewenste maatje via Elise behalen en door de services van Sana behouden.

Partner worden?

Elise is dagelijks opzoek naar interessante nieuwe partners om haar team te versterken8